Zakelijk

HM Advies en Verzekeringen                                                   0031(0)6 36 59 18 70

 

Zakelijke verzekeringen verdelen wij in 5 groepen van verzekeringen, namelijk

Personeel / Werknemersverzekeringen

Aansprakelijkheid

Vervoer en Transport

Bedrijfsmiddelen

De ondernemer zelf

 

Hierbij kunt u denken aan de risico’s betreffende het bedrijfsgebouw, maar ook verzekeringen betreffende het personeel, de continuïteit van de onderneming en het ondernemen en de daarbij behorende hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een bestelauto, een tractor.

Om zo passend mogelijk te verzekeren is het van belang vooraf een uitgebreide, grondige bedrijfsinventarisatie te doen. Deze bedrijfsinventarisatie is een risicoanalyse van het bedrijf.

HM Advies en Verzekeringen zal samen met u de vragen beantwoorden en de bedrijfsinventarisatie zo compleet en uitgebreid mogelijk invullen tijdens een adviesgesprek. Samen met u zal onze adviseur bepalen of er een hiaat of overlap aanwezig is binnen de portefeuille. Samen met u en naar uw wens zullen we een geschikte en passende oplossing vinden voor uw zakelijke verzekeringen.

Dit advies is maatwerk, omdat uw belang vanzelfsprekend altijd ons uitgangspunt is!

Maak een afspraak om samen met onze adviseur eens kritisch te kijken naar de huidige situatie van uw zakelijke verzekeringsportefeuille.

Ook de ondernemer zelf moet stilstaan bij het feit dat hij de werkzaamheden niet kan uitvoeren als gevolg van ziekte of een ongeval. Zowel voor verzekeringen betreffende ziekte, als verzekeringen betreffende een ongeval kunnen wij u met raad en daad ter zijde staan.