Hoe werken wij?

HM Advies en Verzekeringen                                                 0031(0)6 36 59 18 70

 

Elk MKB, elke ZZP-er en iedere Nederlander heeft verzekeringen. Volledig dekkende verzekeringen zijn duur, terwijl goedkope verzekeringen vaak een hoog risico hebben van slechte dekkingen. Toch hoeft een goede passende verzekering volgens HM Advies en Verzekeringen niet duur te zijn wanneer deze perfect past bij de situatie van uw bedrijf of uw persoon. Door onze jarenlange expertise kunnen wij u passend advies geven om zo de maximale dekking te bereiken met een zo aantrekkelijk mogelijke prijs.

Om te zorgen dat de verzekeringen goed  aansluiten op uw situatie, wensen en mogelijkheden wordt samen met u altijd een risicoanalyse van uw situatie uitgevoerd. Deze analyse is geheel kosteloos en zal samen met u en een van onze verzekering experts plaats vinden, de bevindingen worden samen met u doorgesproken.

Zo wordt een duidelijk, verhelderend en persoonlijk advies gegeven over de risico’s die u loopt!

Vanzelfsprekend verneemt u ook de mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn om deze risico’s op een zo efficiënt mogelijke manier te beperken.

Wij denken geheel onafhankelijk met u mee om de perfecte keuze in verzekeringen voor u te vinden. Vandaar dat wij spreken over maatwerkWij denken met u mee, wij zoeken met u naar een goede oplossing en zien u niet als klant maar als relatie. Uw wensen en behoeften staan centraal in het gesprek en het eindadvies. 

Wij zijn Persoonlijk, Helder, Duidelijk en Betaalbaar.